Botox

Botox blockerar impulsen från nerven till ansiktsmuskler som orsakar linjer och rynkor. När dessa muskler är behandlade med botox kan de inte användas längre och rynkor och veck försvinner.Botulinumtoxin, är ett välbeprövat och godkänt läkemedel som från 90-talet blivit alltmer använt i estetiska behandlingar.

Vad behandlas?

Rynkan mellan ögonbrynen, de horisontala rynkorna i pannan samt kråksparkar runt ögonen är partier som vi behandlar med Botox. Behandlingen med Botox är enkel och går snabbt. Genom en tunn nål injiceras en liten mängd av Botox in i vissa specifika ansiktsmuskler.

Efter behandlingen

Det som kan synas efter behandlingen är en mild tillfällig rodnad. En del kan få lätt huvudvärk och/eller ömhet de första dagarna men i övrigt är behandlingen inte märkbar. Effekten kommer efter två till fjorton dagar. Effekten kan vara mellan tre till sex månader. Hållbarheten är inviduell. Biverkningar Biverkningar av Botox är ovanliga. I sällsynta fall kan Botox orsaka en svaghet i närliggande muskler och en viss asymmetri kan ses. Eventuella biverkningar är övergående.

Behandlingarna utföres alltid av leg. läkare.

Priser

1 område

3500:-

2 områden

4500:-

3 områden

5300:-